Horeca Vlaanderen

Horeca Vlaanderen heeft tijdens deze crisis alle mensen en middelen ingezet om onze horecasector zo goed mogelijk door deze zware periode te loodsen. We hebben aangepaste steunmaatregelen gevraagd en bekomen en blijven vechten voor extra steunmaatregelen. We hebben de belangen van de sector behartigd en leden ondersteund waar nodig. We zaten samen met gezondheidsexperts, bevoegde ministers en vakorganisaties. Zo bereiden we een goede en rendabele opstart voor de horeca voor.

Als sectorfederatie is Horeca Vlaanderen er van en voor de Vlaamse horeca. Al meer dan 40 jaar verdedigen wij de belangen van de horeca en strijden wij voor een beter ondernemingsklimaat. Al onze leden kunnen rekenen op up-to-date informatie, snel en correct advies en een divers aanbod van opleidingen. Dankzij de inzet van meer dan 300 bestuursleden in bijna 40 lokale afdelingen brengen wij ondernemers samen via netwerkevents, infosessies en workshops.

Word nu lid!

Sluit je vandaag nog aan! #samensterk

Het lidmaatschap van Horeca Vlaanderen is een must voor iedere horeca-uitbater die goed geïnformeerd wil zijn en wil blijven gaan voor een betere horeca!

  • Je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe wetgeving en regelgeving
  • Onze juridische dienst beantwoordt je vragen met snel en correct eerstelijnsadvies
  • Je verdient je lidgeld zo terug via onze ledenvoordelen
  • Je neemt gratis deel aan alle opleidingen en infosessies van de Horeca Academie
  • Je wordt ook automatisch lid van je lokale afdeling van Horeca Vlaanderen

Bovendien komen wij iedere dag opnieuw op voor jouw belangen en maak je samen met je collega’s deel uit van het grootste horecanetwerk. Sluit je dus snel aan, want samen staan we sterk! Ga naar www.horecavlaanderen.be/ledenvoordelen en ontdek waarmee wij je kunnen helpen.

Lid worden